Nettsted

Vi lager flotte nettsteder, hjelper til med driften av nettstedene om ønskelig og satser på å gi kundene våre kjempegod oppfølging og kundeservice. Alltid til en gunstig pris.

Brukervennlige netttsed

Prisgunstig totalløsning – alt dere trenger for et bra nettsted

1. Funksjonsrik og framtidsrettet publiseringsløsning som gjør nettpublisering enkelt

Nettstedet blir basert på WordPress som er verdens mest brukte webpubliseringsløsning for virksomheter. WordPress gjør det enkelt å publisere innhold på nettstedet via nettstedets administrasjon. WordPress gir et framtidsrettet og søkervennlig nettsted med god sikkerhet og stor valgfrihet. WordPress har for eksempel funksjoner for statistikk, nyhetsbrev og sikkerhet.

WordPress

2. Design og oppsett

Vi setter opp et flott og brukervennlig design for nettstedet som er tilpasset virksomheten deres ved å bruke et passende layout (tema) i WordPress. Valgt layout skreddersys med deres logo, profil m.m. For Mohndesign.no har vi for eksempel brukt et layout laget av Colorlib. Vi setter gjerne opp nettstedets innhold i samarbeid med dere. Vi ønsker å lage intuitive nettsteder med universiell utforming som flest mulig kan ha nytte av.

3. Domene, webhotell, eventuelle eposter og daglig backup av nettstedet

Serverdrift av nettstedet og eventuelle eposter er inkludert i vår prisgunstige totalløsning.

4. Søkervennlig

Nettstedet blir brukervennlig og søkervennlig slik at flest mulig får nytte av deres nettsted.

5. God kundeservice og personlig opplæring i å nettpublisere

Vi gir gjerne opplæring og tips i bruk av WordPress og nettpublisering via telefon eller ved personlig møte. Vi setter vår stolthet i at dere skal oppleve god kundeservice og oppfølging slik at dere får mye ut av deres investering i markedsføring på Internett.

Pris oppstart: kr. 2000,-
Månedspris: kr. 290,-

Se pdf-brosjyre med beskrivelse av nettsted fra Mohn Design her..

Endre fontsstørrelse:
Fargevalg: